Zašto postati član?

Kako bi razmijenili iskustva, informacije, ideje i ako želite sudjelovati u (su)kreiranju razvoja aktivnosti snimanja iz zraka, učlanite se u HUBS. Zajedno možemo puno kvalitetnije djelovati i razvijati ovu novu djelatnost, stoga pozivamo da nam se pridružite. Kao član HUBS-a možete biti na izvoru aktualnih informacija, a isto tako možete svojim angažmanom doprinijeti razvoju i aktivnostima novih tehnologija iz područja bespilotnih i autonomnih sustava.

O Članstvu

Član HUBS-a može postati svaka fizička i pravna osoba koja želi doprinositi ostvarenju ciljeva HUBS-a i prihvaća odredbe Statuta

Popis članova vodi se elektronički i obvezno sadrži podatke o osobnom imenu (nazivu) člana, OIB-u, datumu rođenja, datumu pristupanja HUBS-u, kategoriji članstva, te datumu prestanka članstva u HUBS-u.

Tri kategorije članstva:

  • Pridruženi
  • Redoviti
  • Počasni

Iznosi članarine za pridružene članove je 100,00 kn godišnje, a za redovne članove je 200,00 kn godišnje, plača se jednokratno za tekuću godinu.

Počasni član postaje se odlukom Skupštine HUBS. Počasni članovi imenuju se iz reda fizičkih osoba posebno zaslužnih za ostvarivanje ciljeva HUBS-a

Pridruženim članom udruge postaje se predajom popunjene pristupnice u papirnatom ili elektronskom obliku

Redovitim članom mogu postati svi punoljetni pridruženi članovi nakon najmanje godine dana članstva kao pridruženi i dvije uplaćene godišnje članarine. Redovitim članom HUBS¬a postaje se na temelju pisanog zahtjeva za prijem u redovno članstvo, a odluku o prijemu donosi Izvršni odbor na svojoj idućoj sjednici.

Kako se postaje član?

  1. Ispunite PRISTUPNICU,
  2. potpišite ju,
  3. uplatite 100kn članarine na IBAN koji piše na pristupnici.
  4. Pošaljite pristupnicu mailom na info@hubs.hr.
  5. Čestitamo postali ste član HUBSa