Zašto postati član?

Kako bi razmijenili iskustva, informacije, ideje i ako želite sudjelovati u (su)kreiranju razvoja aktivnosti snimanja iz zraka, učlanite se u HUBS. Zajedno možemo puno kvalitetnije djelovati i razvijati ovu novu djelatnost, stoga pozivamo da nam se pridružite. Kao član HUBS-a možete biti na izvoru aktualnih informacija, a isto tako možete svojim angažmanom doprinijeti razvoju i aktivnostima novih tehnologija iz područja bespilotnih i autonomnih sustava.

O Članstvu

Član HUBS-a može postati svaka fizička i pravna osoba koja želi doprinositi ostvarenju ciljeva HUBS-a i prihvaća odredbe Statuta

Popis članova vodi se elektronički i obvezno sadrži podatke o osobnom imenu (nazivu) člana, OIB-u, datumu rođenja, datumu pristupanja HUBS-u, kategoriji članstva, te datumu prestanka članstva u HUBS-u.

Tri kategorije članstva:

  • Pridruženi
  • Redoviti
  • Počasni

Iznosi članarine za pridružene članove je 13,27 € godišnje, a za redovne članove je 26,54 € godišnje, plača se jednokratno za tekuću godinu.

Počasni član postaje se odlukom Skupštine HUBS. Počasni članovi imenuju se iz reda fizičkih osoba posebno zaslužnih za ostvarivanje ciljeva HUBS-a

Pridruženim članom udruge postaje se predajom popunjene pristupnice u papirnatom ili elektronskom obliku

Redovitim članom mogu postati svi punoljetni pridruženi članovi nakon najmanje godine dana članstva kao pridruženi i dvije uplaćene godišnje članarine. Redovitim članom HUBS¬a postaje se na temelju pisanog zahtjeva za prijem u redovno članstvo, a odluku o prijemu donosi Izvršni odbor na svojoj idućoj sjednici.

Kako se postaje član?

  1. Ispunite PRISTUPNICU,
  2. potpišite ju,
  3. uplatite 13.27 € članarine na IBAN koji piše na pristupnici,
  4. Pošaljite pristupnicu mailom na info@hubs.hr,
  5. Čestitamo, postali ste član HUBSa !